تجربه خریدی امن با تیک‌سازه

رفتن به فروشگاه
خدمات اف آر پی FRP

مقاوم سازی کالورت با FRP

مقاوم سازی کالورت با اف ار پی :

کالورت یا زیر آبگذر درواقع یک سازه‌ای است که برای انتقال آب از یک‌سوی خاک‌ریز به‌سوی دیگر ساخته می‌شود. کالورت‌ها اگر چه ازنظر اجرایی ساده هستند اما طرح هیدرولیکی آن‌ها بسیار پیچیده است. کالورت بتنی پیش‌ساخته یکی از مهم‌ترین اجزای بزرگراه محسوب می‌شود؛ اما پس از گذشت زمان کالورت‌ها فرسوده می‌شوند به همین دلیل اگر در زمان مناسب برای مقاوم سازی کالورت با FRP اقدامی صورت نگیرد، موجب تخریب کلی آن می‌شود.

شاید برایتان سؤال پیش آید که کالورت چیست و برای تقویت و ترمیم آن‌ از چه چیزی استفاده می‌کنند! کالورت‌ها جزئی از سازه‌هایی است که برای جلوگیری هرز آب، سیلاب، رگبار و آب‌های اضافی را از جاده‌ها و بزرگراه‌ها، کانال‌ها و برخی تأسیسات دیگر عبور داده به همین دلیل برای تقویت کالورت‌ها می‌توانید از الیاف FRP که مقاومت بسیار بالایی دارد و وزن آن سبک است به همین دلیل کمک می‌کند که سهولت در اجرا صورت بگیرد.


جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید از طریق راه‌های ارتباطی درج‌شده با تیک سازه در ارتباط باشید. شماره تماس: وب‌سایت: tiksaze.com ایمیل: [email protected]

کارشناس فروش 1: 09202752100 | کارشناس فروش 2: 09204405400


ترمیم بتن با FRP چگونه صورت می‌گیرد؟

ترمیم و تعمیر بتن یعنی اصلاح و درست کردن عیب و نقص‌های سطوح سطحی و عمقی باشد. برخی از این عیب‌ها عبارت‌اند از: ترک‌خوردگی، پوسته‌پوسته شدن، شکسته شدن و… که برای ترمیم این عیب‌ها نیاز است که از مصالح مقاوم سازی همچون FRPها استفاده نمایید. تعمیر و تعویض نواحی آسیب‌دیده از تخریب سازه‌های بتنی و تحمیل هزینه‌های اضافی جلوگیری می‌کند.


انواع آسیب‌‌های کالورت‌ها :

1. فرسایش بتن: گاهی اوقات به دلیل شرایط آب و هوایی و براثر فرسایش یا به دلیل مصالح نامناسب باعث از بین رفتن بتن می‌شود. به همین دلیل می‌بایست برای مقاوم سازی بتن‌ها اقدام فرمایید؛ زیرا مقاوم سازی کالورت‌ها بسیار مهم است به همین دلیل امروزه از روش‌های نوین مقاوم سازی با استفاده از FRP ها استفاده می‌کنند.

2. خوردگی در فولاد: برخی از پل‌ها و کالورت‌ها به دلیل شرایط آب و هوایی و رعایت نکردن مصالح اولیه موجب خوردگی در بتن می‌شود و این موضوع باعث افزایش خوردگی در فولاد می‌شود؛ و خوردگی باعث ریختن پل‌ها می‌شود.


عکس قیمت مقاوم سازی کالورت با اف ار پی FRP


انواع فواید کالورت :

کالورت سازه‌ای است که از دو ماده‌ی فلز و بتن تشکیل‌شده است. در این سازه هیچ‌گونه ماده سمی و مضری به‌کاررفته است به همین دلیل یکی از بهترین راه‌ها برای انتقال آب است. از مزایای استفاده از مقاوم سازی کالورت با FRP می‌توان به روش اقتصادی و نصب سریع اشاره کرد.


FRP چیست ؟

ورقه‌های FRP مصالحی پارچه‌ای هستند که فیبرهای آن در یک‌جهت یا دو جهت قرار دارند. جنس برخی از فیبرها از الیاف کربن و الیاف شیشه هستند. چندلایه نازک FRP را بر روی‌هم قرارگرفته‌اند و سپس با آغشته کردن آن‌ها به رزین و فشرده کردن آن‌ها برای رسیدن به مقاومت و ضخامت‌های موردنیاز، ورقه‌های FRP تشکیل می‌شوند.


برای خرید انواع الیاف FRP و چسب FRP بر روی دکمه‌های زیر کلیک کنید.

برای خرید الیاف FRP کلیک کنید.برای خرید چسب FRP کلیک کنید.


نحوه‌ی مقاوم سازی کالورت با FRP :

امروزه به دلیل فرسوده‌شدن سازه‌های بتنی و کالورت‌ها تأکید فراوانی بر روی مقاوم سازی سازه‌ها بخصوص کالورت‌ها در سراسر جهان دارند؛ و در برخی از مناطقی که زلزله‌خیز است بسیار اهمیت فراوانی پیداکرده است. FRP به دلیل ویژگی‌های منحصربه‌فردی که دارد امروزه در بازار بسیار معروف شده است. مواد تشکیل‌دهنده کالورت‌ها بتن و فولاد است و همان‌طور که می‌دانید فرسایش و فرسوده‌شدن آن‌ها پس از گذشت زمان بسیار زیاد بوده و ممکن آسیب‌ بسیار زیادی به جاده‌ها و بزرگراه‌ها بزند. به همین دلیل جهت ساخت کالورت‌ها نیاز است که برخی از نکات مهم را شناسایی کنید و رعایت فرمایید.

کلیک کنید و این مطلب را هم ببینید:
نرم‌افزار طراحی FRP

مراحل مقاوم سازی کالورت با FRP :

** ابتدا قبل از شروع کار می‌بایست سوراخ‌های بر روی بتن ایجاد کرده.

** سپس سطوح موردنظر را از هرگونه آلودگی و گردوغبار تمیز نمایید. تمیز بودن سطوح به عملکرد بهتر کمک می‌کند.

** سپس داخل سوراخ‌های ایجادشده را با چسب اپوکسی پرکنید.

** حال FRP را نزدیک سطح بیرونی بتن قرار دهید.

** سپس بخش‌هایی که از قبل زنگ‌زده و نیاز به تعمیر دوباره دارند را سطوحش را چسب اپوکسی بپوشانید.

** کالورت با اف ار پی می‌بایست تراز باشد.


دو روش مقاوم‌سازی با FRP :

* قرار دادن ورق کامپوزیت بر روی سطح بیرونی بتن:

برای نصب FRP ابتدا می‌بایست سطوح بیرونی بتن صاف و صیقلی شود و از مقاومت خمشی و برشی اف ار پی برخوردار باشد؛ زیرا برای اینکه از مقاومت کششی سطح مطمئن شویم می‌بایست آزمایشاتی با توجه به استاندارد ASTM انجام دهید؛ و نتیجه آزمایش و مقاومت باید چیزی در حدود 1.4 مگا پیکسل باشد.

* قراردادن میلگرد نزدیک سطح بیرونی:

برای انجام این روش مقاوم سازی، نیازی به تست و آزمایش نیست و از این روش در هنگامی‌که مقاومت پایین باشد و ظرفیت خمشی نقاطی که در معرض خوردگی قرار دارند را مقاوم کنیم از این روش انجام شود.

کالورت‌ها به دلیل داشتن یون سولفات و کلرید در معرض خوردگی قرار دارند به همین جهت می‌بایست برای مقاوم سازی آن‌ها با FRP انجام شود


معایب مقاوم سازی با FRP :

همان‌طور که می‌دانید الیاف FRP در راستای ویژگی‌ها و مزایای زیادی که دارد معایبی را هم به همراه دارد که دانستن آن‌ها به شما کمک می‌کند.

الیاف FRP در برابر آتش مقاوم نیست و می‌بایست در محیط‌هایی که ممکن است آتش‌سوزی شود به همین دلیل باید از عایق مناسب استفاده نمایید.

فردی که می‌خواهد با FRP کار کند می‌بایست متخصص باشد زیرا افراد مبتدی نمی‌توانند FRP نصب کنند. به همین جهت این‌یک معایب حساب می‌شود.


ویژگی‌ها و مزایای مقاوم سازی کالورت با FRP :

1. قابل‌استفاده برای قسمت‌های زیرآب

2. ضخامت و وزن کم FRP باعث شده فضای اضافی اشغال نکند.

3. حمل‌ونقل آسان به دلیل وزن پایین مصالح FRP

4. قیمت مناسب

5. مقاومت کششی بالا و نفوذناپذیری مغناطیسی دارد.

6. مقاومت ضد اسیدی و خورندگی به همین دلیل هرروزه استفاده از FRPها در محیط‌های اسیدی و شیمیایی بسیار زیاد شده است.

7. قابل‌استفاده بر روی تمامی سطوح همچون بتن، فولاد، چوب و…

8. مقاومت بسیار بالایی دارد و در برابر ضربه بسیار مقاوم است.

9. سطح اجراشده بسیار تمیز بعد از اجرا

10. اجزای ساده مقاوم سازی کالورت با FRP


عکس نحوه مقاوم سازی کالورت با FRP

اجزای سازه کالورت کدام‌اند :

به‌طور کلی کالورت از دو نوع بتن و فلز ساخته می‌شود. کالورت بتنی پیش‌ساخته نیز از انواع بتن آماده است که به دلیل پیش‌ساخته بودن مزیت‌هایی را دارد. این کالورت‌ها به‌عنوان یکی از بهترین راه‌ها برای احداث امن زیرگذرها است.

از ویژگی‌های مثبت کالورت‌های پیش‌ساخته می‌توان به نصب سریع و آسان، بهره‌وری بالا، به حداقل رسیدن زمان اختلال در جاده‌ها، به‌صرفه بودن و قابلیت داشتن خروج اضطراری به‌عنوان مسیر جایگزین در شرایط سخت می‌توانید از آن استفاده کنید به همین دلیل وجود کالورت بسیار مهم و ضروری است. یکی از مهم‌ترین ویژگی‌ها مثبت کالورت‌ها، کاملاً از مواد طبیعی ساخته‌شده‌اند و در ساخت آن‌ها از مواد شیمیایی ساخته نشده است به همین دلیل یکی از بهترین روش‌ها برای انتقال آب است. به همین دلیل مقاوم سازی کالورت با FRP یکی از راه‌های مناسب است.

برای دریافت اطلاعات بیش‌تر در مورد الیاف frp به pdf زیر مراجعه کنید:

pdf الیاف اف آر پی FRP


کاربرد مقاوم سازی کالورت با FRP :

همان‌‌طور که می‌دانید امروزه FRPها در زندگی روزمره بسیار مهم و کاربردی هستند. برخی از این کاربردها عبارت‌انداز:

کلیک کنید و این مطلب را هم ببینید:
اجرای FRP در اهواز

1. مقاوم سازی خمشی تیر

2. دور پیچ کردن ستون‌ها با FRP

3. برای مقاوم کردن کالورت

4. نصب سریع و آسان

5. میزان بهره‌وری بالا

6. به حداقل رسیدن زمان اختلال

7. بیشترین میزان بهره‌برداری با حداقل حفاری

8. اقتصادی و سریع بودن


انواع FRP کدام‌اند :

اف ار پی‌ها با توجه به فیبری که در آن به‌کاررفته است به چند دسته تقسیم می‌شوند:

* الیاف آرامید AFRP

* الیاف کربن CFRP

* الیاف شیشه GERP

* الیاف بازالت BFRP

انواع الیاف FRP اف آر پی که بیشتر در صنعت بهسازی مقاوم سازی مورداستفاده قرار می‌گیرد.

1. الیاف شیشه GERF:

ترکیبات الیاف شیشه شامل: سیلیکات، پتاس، اکسیدهای مختلف را ذوب می‌نمایند و سپس مواد مذاب شده را از صافی بیرون می‌دهند. سپس سریع آن‌ها را سرد می‌کنند؛ زیرا از سابیده و سایش سطح جلوگیری می‌نماید. از الیاف شیشه در صنعت کامپوزیت استفاده می‌شود.

2. الیاف کربن CFRP:

فیبر کربن الیافی است که از حرارت دیدن مواد آلی که قسمت عمده‌ای از آن کربن است و تحت محیط گازهای بی اثر تولید می‌شود. در الیاف کربنت 90 درصد آن از کربن ساخته‌شده است.

3. الیاف آرامید AFRP:

الیاف آرامید یا کولار مقاومت بالایی در برابر مواد شیمیایی دارند و دارای خصوصیت فشاری شکل‌پذیر می‌باشد. برخلاف الیاف کربن، آن‌ها غیر رسانا هستند بنابراین می‌توانند مجاور کابل‌های الکتریکی از آن‌ها استفاده کرد.

4. الیاف بازالت BFRP:

الیاف اف ار پی بازالت جزء مصالح تک عنصر است که از سنگ بازالت ساخته می‌شود. بازالت ماده‌ای خنثی و طبیعی از گداره‌های آتشفشانی است؛ که برای تولید سنگ بازالت آن را ذوب می‌کنند و بدون هیچ افزودنی آن را تولید می‌کنند.

درجدول درج شده در زیر می‌توانید مشخصات فنی انواع الیاف اف ار پی را مشاهده نمایید.

مشخصاتفولادCFRPGFRP AFRP
تنش‌جاری‌شدن‌اسمی-MPA‌517 to 276 N/AN/AN/A
مقاومت کششی – MPA483 to 690600 to 3690483 to 16001720 to 2540
مدول الاستیک - GPA200 120.0 to 58035.0 to 51.041 to 125
کرنش جاری شدن0.14 to 0.25N/AN/AN/A
کرنش شکست ٪ 6.0 to 12.00.5 to 1.71.2 to 3.11.9 to 4.4

نکته : برای مقاوم سازی کالورت با FRP بهتر است از الیاف CFRP استفاده نمایید.

نمایندگی اجرای مقاوم سازی کالورت با FRP :

در حال حاضر تیک سازه در شهرهای مختلف ایران ازجمله: تهران ، کرج ، مشهد ، اصفهان ، کیش ، قشم ، بندرعباس ، تبریز ، ارومیه ، مازندران ، گیلان ، رشت ، ساری ، آمل ، آستارا ، شیراز ، چهار‌محال‌وبختیاری ، عسلویه ، شمال ، کرمانشاه ، یزد ، قم ، همدان ، زاهدان ، بوشهر ، زنجان ، بروجن ، قزوین ، خرم‌آباد ، بیرجند ، سمنان ، کرمان ، اردبیل ، بجنورد ، گرگان ، خارک ، اهواز ، چابهار ، سنندج ، اراک ، ایلام ، یاسوج و… نمایندگی اجرای مقاوم سازی کالورت با frp را دارد؛ همچنین به‌عنوان واردکننده‌ی تخصصی محصولات برندهای مطرح جهانی، مراکز فروش فعال در سراسر کشور دارد.

برای خرید انواع الیاف FRP و چسب FRP بر روی دکمه‌های زیر کلیک کنید.

برای خرید الیاف FRP کلیک کنید.برای خرید چسب FRP کلیک کنید.


قیمت مقاوم سازی کالورت با FRP :

قیمت اجرای مقاوم‌سازی کالورت با اف ار پی به عوامل مختلفی بستگی دارد که برخی از این عوامل عبارت‌اند از: نیروی انسانی، مقدار استفاده از frp، مصالح استفاده‌شده و… بستگی دارد. شما کاربران گرامی می‌توانید برای دریافت اطلاعات بیشتر با کارشناسان فروش ما با تیک سازه در ارتباط باشید.

برای اجرا مقاوم سازی کالورت با FRP و دریافت مشاوره رایگان از مشاورین باسابقه تیک سازه می‌توانید با ما تماس حاصل فرمایید. وب‌سایت: tiksaze.com – ایمیل: [email protected]

کارشناس فروش 1: 09202752100 | کارشناس فروش 2: 09204405400


نوشته های مشابه

یک دیدگاه

  1. بازتاب: مقاوم‌سازی با frp با نازل ترین قیمت در سریع‌ترین زمان و ضمانت پس از اجرا با مشاوره رایگان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا