تجربه خریدی امن با تیک‌سازه

رفتن به فروشگاه
خدمات اف آر پی FRP

مقاوم سازی دیوار بتنی با FRP

مقاوم سازی دیوار بتنی با FRP

دیوارهای بتنی جزء موارد اصلی باربر جانبی در ساختمان‌ها بوده که علاوه بر تأمین تقویت موردنیاز، حالت‌پذیری ساختمان‌ها را هم ارتقا داده و باعث می‌شود تا شکست ترد در سازه‌ها رخ ندهد. مقاوم سازی دیوار بتنی با FRP در عملکرد سازه‌ها بسیار تأثیر داشته و باعث ارتقا مقاومت، انعطاف‌پذیری و کاربری می‌شود.

به دلیل آنکه قسمت زیادی از ساختمان‌ها با دیوارهای برشی ربط به‌سختی دیوارها داشته به همین خاطر نقاط ضعف و قوت در سختی، حالت‌پذیری و مقاومت آنها یک کمبود کلی در الگوریتم باربر جانبی ساختمان به‌حساب می‌آید. همچنین مقاوم سازی و ارتقا سطح کیفیت آنها مسئله‌ای بسیار مهم در مقاوم سازی ساختمان‌ها است.

دیوارهای به‌اصطلاح سازه‌ای یکی از الگوریتم‌های بسیار مناسب جهت مقابله با نیروهایی که ناشی از زلزله هستند بوده است. به دلیل آنکه این نوع دیوارها بخش زیادی از نیروهای وارد شده به سازه را جذب می‌کنند اغلب به نام دیوارهای برشی شناخته شده‌اند. به همین خاطر امکان دارد بعضی از مواقع تصور شود که برش، عملکرد آنها را مهار می‌کند. اما اضافه بر نیروهای برشی، نیروهای دیگر مانند نیروهای خمشی، کششی و فشار محوری بر روی عملکرد این دیوارها اثر می‌گذارد.

به همین خاطر یکی از راه‌هایی که طی مدت گذشته جهت مقاوم سازی و بهبود عملکرد سازه‌ها و المان‌های سازه‌های بنایی و بتنی مانند دیوارهای بتنی استفاده می‌شود، استفاده از انواع ورقه‌های کامپوزیتی اف آر پی FRP است. یکی از مسائل مهم در مقاوم سازی دیوارهای بتنی و بنایی توسط الیاف‌ FRP، جداشدگی ورقه‌های گفته شده از سطح دیوارها است.

الیاف‌های کامپوزیتی که در تقویت و افزایش مقاوم سازی دیوار با اف آر پی FRP قابل‌استفاده است عبارت‌اند از الیاف اف آر پی شیشه، الیاف اف آر پی کربن، الیاف اف آر پی آرامید، الیاف اف آر پی بازالت و الیاف اف آر پی هیبریدی. در ادامه اسم‌های تخصصی آنها که در میان اپراتوران بیشتر رایج هست نام‌برده می‌شود:

* CFRP *          GFRP*         AFRP*        BFRP*        HFRP

با استفاده از الیاف شیشه و کربن می‌توان مدل‌های مختلف دیوارهای مسلح و غیرمسلح و همین‌طور دیوارهای بنایی و بتنی را مقاوم سازی کرد. ورقه‌های الیاف اف آر پی به دلیل داشتن ضخامت کم که می‌توان گفت حدود 5 میل است، به ضخامت کلی و نهایی دیوار اضافه کرده و تغییر چشمگیری در نمای سازه ایجاد می‌کند. همچنین الیاف اف آر پی بسیار سبک بوده و از سهولت زیادی در نصب و اجرا دارد.

برای دریافت قیمت به‌روز مقاوم سازی دیوار بتنی با frp با شماره روبرو تماس حاصل فرمایید:وب‌سایت: tiksaze.com ایمیل: [email protected]

کارشناس فروش 1: 09202752100 | کارشناس فروش 2: 09204405400


تأثیر مقاوم سازی با FRP در میزان شکل‌پذیری دیوار بتنی

وجود آرماتورهای طولی در محل‌هایی که امکان پیش‌آمدن مفصل پلاستیکی وجود دارد، محدود شدن دیوار برشی در قسمت‌های مرزی و کنترل نکردن درست آرماتورهای عرضی باعث کم‌شدن شکل‌پذیری در دیوارهای برشی می‌شود. در حالت واردشدن آسیب و ضربه به دیوارهای برشی مقاوم نشده درون دیوارها تخریب اتفاق می‌افتد.

حال شاید برای شما سؤال پیش آید دلیل این شکست چیست؟ این شکستی که ناگهانی رخ می‌دهد به دلیل نبود قابلیت شکل‌پذیری دیوار برشی که باعث کاهش ظرفیت باربری می‌شود.


جهت خرید الیاف FRP کلیک کنید.جهت خرید چسب FRP کلیک کنید.


هدف از مقاوم سازی دیوارهای بتنی با استفاده از اف آر پی

1. ارتقا مقاومت برشی

2. ارتقا مقاومت خمشی

3. ارتقا خاصیت حالت‌پذیری

4. مهارکردن گسترش ترک‌ها

5. ارتقا سختی دیوارهای بتنی

6. افزایش طول عمر و ارتقا دوام آن

7. ارتقا مقاومت و سختی در برابر انفجار

8. ارتقا تقویت و مقاومت دیوارهای بتنی در برابر خوردگی

9. اف آر پی دیوارهای بتنی را عایق‌بندی و آب‌بندی می‌کند.

10. آسیب‌های ناشی از خوردگی را ترمیم و پوشش‌دهی می‌کنند.


عکس قیمت مقاوم سازی دیوار بتنی با FRP


مقاوم سازی چیست؟

مفهوم مقاوم سازی درکل به معنای تقویت و ترمیم سازه‌ها است. در واقع به بالابردن مقاومت سازه‌ها در مقابل نیروهایی که به آنها وارد شده گفته می‌شود. جالب است بدانید یکی از عنوان‌های مهمی که باعث کاهش خطرپذیری سازه‌ها در برابر زلزله می‌شود ارتقا مقاوم سازی آنها با نازل‌ترین قیمت و در کمترین زمان است.

اما یکی از دلایلی که سازه‌های بتن‌آرمه را نمی‌توان بازسازی یا تعویض کرد قیمت بالای آن‌ها است. سازه‌های بتنی در سراسر جهان هنگام برخورد با سولفات، کلریدها، حملات شیمیایی و… دچار آسیب شده باید تعویض یا بازسازی شود. اما به دلیل قیمت بالای آنها باید به مقاوم سازی و تعمیر آنها پرداخت تا هزینه‌ها به حداقل برسند. همچنین توجه به امر مقاوم سازی سازه‌ها یکی از مهم‌ترین امرهایی است که در برابر زلزله و حوادث می‌توان از جان انسان‌های دیگر محافظت کرد.


ویژگی‌ها و مزایای استفاده از مقاوم سازی دیوار با FRP

* ارتقا مقاومت و تقویت خمشی و برشی دیوارها

* نهایتاً افزایش درشتی دیوارها به‌اندازه کمتر از 5 میلی‌متر

* سبکی و ارتقا حداقلی وزن دیوارها

* پوشش‌دهی با استفاده از الیاف اف آر پی تنها قسمتی از سطح دیوار به‌تنهایی می‌تواند برای تقویت و مقاومت کل ساختمان کافی باشد.

* بتونه گیری (آب‌بندی) عملکردی مناسب دارد.

* خوردگی دیوار بسیار کاهش پیدا می‌کند.

* خاصیت چسبندگی به انواع دیوار از جنس‌های متفاوت مانند بتنی، آجری و…

* در مقایسه با روش‌های سنتی قیمت بسیار مناسبی دارد و مقاوم سازی با این روش بسیار مقرون‌به‌صرفه است.

* در هنگام اجرا باتوجه‌به ضخامت پایه مصالح frp معماری با اختلال روبه‌رو نمی‌شود.


مقاوم سازی دیوار برشی با FRP

برای ترمیم و مقاوم سازی دیوارهای بتنی و بنایی‌های دیگر می‌توان از عملیات اجرایی مقاوم سازی با FRP استفاده کرد.

با استفاده از مصالح اف آر پی FRP می‌توان به گزینه‌های زیر دسترسی پیدا کرد:

* دیوارهای بتنی که ناشی از خوردگی بوده با استفاده از اف آر پی می‌توان پوشش‌دهی و ترمیم کرد.

* با استفاده از FRP می‌توان دیوار بتنی را حالت‌پذیر کرد.

* با بکار بردن الیاف پلیمری اف آر پی می‌توان دیوارهای بتنی را آب‌بندی و عایق‌سازی کرد.

* ارتقا دوام و عمر دیوار بتنی

* ارتقا مقاومت دیوارهای بتنی در برابر خوردگی

* افزایش قدرت و سختی دیوار بتنی

* جلوی ترک‌های مداوم و گسترده را می‌گیرد.

* ارتقا مقاومت و تقویت در برابر خوردگی

* تقویت و مقاومت سازی دیوارهای برشی بتنی با استفاده از الیاف پلیمری اف ار پی  برای ارتقا مقاومت برشی

* مقاوم سازی دیوارهای برشی با اف آر پی برای ارتقا مقاومت خمشی


مزایای مقاوم سازی دیوار برشی با FRP

– با استفاده از مقاوم سازی دیوار برشی با استفاده از الیاف اف آر پی وزن دیوار زیاد نمی‌شود.

کلیک کنید و این مطلب را هم ببینید:
اجرای FRP در عسلویه

– اجرای عملیات تقویت دیوارهای برشی با استفاده از frp بسیار آسان است. (توجه داشته باشید این عملیات لازمه دقت بسیاری است.)

– مقاوم سازی با استفاده از اف آر پی سختی دیوار برشی را افزایش می‌دهد.

– ارتقا مقاومت خمشی و برشی دیوارها

– مقاوم سازی با استفاده از الیاف FRP نه‌تنها مقاومت دیوار را افزایش می‌دهد بلکه باعث عایق‌سازی در برابر رطوبت هم می‌شود.



آسیب‌های وارد شده به ديوارهای بتنی

آسیب‌های وارد شده به دیوارهای بتنی به نوع‌های مختلفی است که در ادامه از آنها نام می‌بریم:

– ترک‌های برشی که بر روی دیوار بتنی می‌افتند که به حالت X شکل هستند.

ایجاد ترک‌هایی که به حالت X شکل هستند در دیوارهای بتنی دومین نوع آسیب‌دیدگی وارد شده در دیوارهای بتنی است. حالت آسیب‌دیدگی برشی به‌نوعی ازهم‌پاشیدگی ترد به‌حساب می‌آید. به‌خاطر نوع و حالت ترک‌خوردگی‌ها، تحت‌تأثیر بارهای قائم مثلث‌های متساوی‌الساقینی که در دو جهت تشکیل می‌شوند، دوست دارند از سازه جدا شوند و به همین سبب سازه موردنظر فرومی‌ریزد.

– در امتداد درزهای ساختمانی لغزش ایجاد می‌شود.

یکی از شایع‌ترین مدل‌های آسیب‌دیدگی دیوارهای بتنی آسیب‌دیدگی لرزه‌ای دیوارها با به‌وجودآمدن ترک‌هایی در امتداد درزهای اجرایی است. عموماً دلیل ایجاد این نوع ترک‌ها و آسیب‌ها این است که در هنگام اجرای اتصال، بتن قدیمی به بتن جدید به‌درستی متصل نشده است. حدوداً تمام آیین‌نامه‌های جدید زلزله بر روی ایجاد پیوستگی در بتن در زمان قطع شدن عملیات ساختمانی تمرکز داشته و اشاره می‌کند.

– خوردگی و آسیب‌هایی که بر روی دیوارهای بتنی وارد شده با ماهیت خمشی (ترک‌هایی که به حالت افقی هستند و خرد شدن در قسمت فشاری)

این نوع آسیب‌دیدگی در دیوارهای بتنی بسیار کم اتفاق می‌افتد که این قضیه عموماً به‌خاطر کم بودن لنگرهای خمشی ایجاد شده در امتداد دیوارها نسبت به‌اندازه طراحی شده است؛ چون که شالوده با عوض شدن شکل خاک در هنگام وقوع زلزله حرکت پیدا کرده و می‌چرخد. اگر بخواهیم از زاویه‌ای دیگر بررسی کنیم تغییر شکل خاک باعث تغییر زیادی در نیروی برشی حمل شده، توسط دیوار نشده و در آخر گسیختگی برشی جایگزین می‌شود.


برای تست کشش FRP اینجا کلیک کنبرای تست FRP اینجا کلیک کن


روش‌های مقاوم سازی دیوار بتنی

کاربران گرامی جالب است بدانید در حالتی که مقاومت خمشی، برشی، حالت‌پذیری و… سازه و دیوار بتنی کم باشد می‌توان از روش‌های مختلف مقاوم سازی در راستای تقویت دیوارهای بتنی استفاده کرد.

* استفاده از روکش‌هایی که از جنس بتن هستند:

یکی از گزینه‌های مقاوم سازی دیوارهای بتنی که رایج بوده استفاده از روکش‌های بتنی است. جالب است بدانید روش مقاوم سازی با استفاده از روکش بتنی اجرای آن به چند حالت صورت می‌گیرد. در ادامه مطالب به مدل‌های مختلف مقاوم سازی با روکش بتنی می‌پردازیم:

– با استفاده از بتن مسلح بازشوها را پر کنید.

– ارتقا ضخامت دیوار با استفاده از بتن‌پاشی

– پایه‌گذاری دیوار برشی جدید در کنار دیوارهای قدیمی

* استفاده از ورق‌هایی از جنس فولاد:

استفاده از ورق‌های محکم فولادی با ترکیب انکر بولت به دیوارهای بتنی در یک طرف یا دو طرف می‌تواند سبب افزایش مقاومت و حالت‌پذیری دیوارها شود، اما باید توجه کرد که تقویت دیوارها باعث شکست برشی ترد دیوار نشود بلکه باید شکت به حالت خمشی نرم صورت گیرد.

* استفاده از الیاف‌‌های پلیمری از اف آر پی:

برای تأمین کردن ظرفیت و رفتار سازه‌ها، تعمیر و مقاوم سازی دیوارهای بتنی و بنایی می‌توان از روش مقاوم سازی با ورقه‌های اف ار پی استفاده کرد. افزایش تقویت سازه‌ها با استفاده از اف آر پی علاوه بر مستحکم کردن سازه‌ها باعث پخش شدن تنش در کل صفحه به‌جای تمرکز در یک مرکز خاص می‌شود. همچنین دیوارهای مقابل بارهای داینامیکی و رفت و برگشتی زلزله و محیط‌های آماده خوردگی حفاظت می‌کند.


افزایش شکل‌پذیری دیوار برشی بتنی مقاوم سازی شده با FRP

یکی از ضعف‌های دیوارهای برشی در برابر زلزله نداشتن قابلیت شکل‌پذیری است. دیوارهای برشی به دلیل داشتن ضعف در حالت‌پذیری اختلال بزرگی در برابر نیروهای جانبی دارد. برای اینکه بتوان دیوارهای برشی را حالت‌پذیر کرد باید از تمام حالت‌های خردشدگی یا شکستن جلوگیری کرد.

به همین خاطر در قسمت‌های مهیا تشکیل مفصل پلاستیک، نیاز است که گزینه‌های مرزی را به روشی مناسب محدود کرد و از کمانش‌های آرماتورهای طولی دیوار در این بخش‌ها جلوگیری کرد. در هنگامی که الیاف اف آر پی برشی به‌کلی از راه  محدودکردن خارجی و یا چسباندن FRP برشی در دو سمت دیوار با استفاده از بولت که باعث محدود شدن درونی دیوار می‌شود اتفاق می‌افتد و اف آر پی برشی باعث بسته‌شدن آرماتورها می‌شود.

محدود شدن خارجی FRP که در این صورت به دلیل بسته کردن و محصور شدن ترک‌های به وجود آمده در راستای آرماتورهای طولی می‌شود. لازم به ذکر است درکل افزایش ظرفیت برشی دیوار با اف آر پی باید به‌اندازه‌ای باشد که قابلیت تشکیل مفصل پلاستیک در اندازه دیوار بدون شکست برشی ایجاد شود.


عکس نمایندگی مقاوم سازی دیوار بتنی با FRP


دلایل نیاز به مقاوم سازی دیوار بتنی با FRP

با سنجیدن شرایط سازه‌ها ضعف آنها را می‌توان پیدا کرد که به شرح زیر هستند:

1. خطا در طراحی ساختمان‌ها: حاوی اشکالات در شناخت خاک و پی، نبود توجه و دقت به اصول و مبانی طراحی سازه‌ها و ساختمان‌ها در برابر حملاتی مانند زلزله، خطا در تجزیه‌وتحلیل و طراحی نقشه‌ها، سندها و مدارک اجرایی.

2. خطاهای اجرایی در هنگام ساخت سازه‌ها: مشابه مشل در قالب‌بندی، ساخت و اجرای بتن، قالب‌بندی و به‌عمل‌آوردن بتن که بیشتر از نبود سیستم‌های کنترل کیفی، دقت و نظارت یا حتی وجدان کاری در کارگاه‌ها.

3. تغییر در استفاده از سازه‌ها و بارگذاری بارهایی بیشتر از بارهای تعیین شده در زمان طراحی.

4. آسیب‌دیدن و خوردگی فولاد و تخریب شیمیایی بتن: مانند تخریب‌هایی ناشی از کربناتاسیون، واردشدن کلر در داخل بتن و حمله سولفات‌ها و اسید‌ها.

بررسی‌ها و تحقیقات زلزله‌های اخیر نشان داده که سازه‌هایی که مطبق با آیین‌نامه‌های قدیمی ساخته شده‌اند مقاوم نبوده و آسیب‌پذیر بوده‌اند و اغلب آنها نیاز به مقاوم سازی داشته‌اند. آسیب‌دیدن سازه‌ها مانند زلزله ناشی از حملات طبیعی بوده و اجزای سازه‌ای بسته به مقاومت لرزه‌ای موردنظر، مقدار آسیب‌دیدگی و مدل اتصالات با اساس‌های مختلف شامل تزریق رزین، جاگذاری قطعات د مونتاژ شده، بتن‌پاشی، استفاده از پیش تنیده‌گی خارجی، اتصال ورق‌های متنوع روی سطح ژاکت‌های بتن‌آرمه و یا قفس‌هایی از جنس فلز، مقام سازی با بازسازی می‌شوند.


استفاده از ورق‌های FRP در مقاوم سازی دیوار بتنی

در چند سال اخیر باتوجه‌به مزیت‌ها و کاربردهای بی‌نظیر الیاف اف آر پی و مواد کامپوزیتی FRP برای مقاوم سازی سازه‌ها بسیار به کار می‌رود. به دلیل وزن سبک، حالت‌پذیری بسیار آسان اف آر پی، مقاومت بالا و سهولت در نصب و اجرا از این نوع الیاف کامپوزیتی بسیار استفاده می‌شود.

کلیک کنید و این مطلب را هم ببینید:
مجری FRP

همچنین از سازه‌ها در برابر خوردگی محافظت می‌کند. یکی از بهترین قابلیت‌های اف ار پی سرعت بالا در اجرای آن است. همچنین ساختمان‌هایی که نمی‌توان به طور کامل تخلیه کرد برای مقاوم سازی آنها می‌توان از الیاف پلیمری اف آر پی استفاده کرد.


جهت خرید الیاف FRP کلیک کنید.جهت خرید چسب FRP کلیک کنید.


برخی از کاربردهای کامپوزیت در مقاوم سازی دیوار با FRP

اگر در مجموع بخواهیم به مزیت‌ها و کاربردهای الیاف کامپوزیتی اف آر پی ببریم دارای ویژگی‌های بسیار مهم بوده و همچنین قابلیت‌های بی‌نظیری دارد که در ادامه به یک سری از این موارد اشاره می‌کنیم:

* تقویت سازی خمشی و برشی و ارتقا کیفیت شکل‌پذیری دیوارهای برشی بتنی

* افزایش مقاومت برشی و خمشی تیرها با استفاده از الیاف پلیمری اف آر پی

* تقویت اتصالات با کامپوزیت FRP

* ارتقا مقاومت خمشی و برشی دال‌ها با استفاده از FRP

* ارتقا کرنش، تحمل باربری ستون‌های بتنی با استفاده از دور پیچ‌های الیاف اف آر پی

* تقویت و استحکام سازی برشی یا ارتقا شکل‌پذیری تیرها و یا ستون‌هایی که از جنس بتن هستند با استفاده از کامپوزیت اف ار پی

* بهبود، افزایش مقاومت در مقابل عوامل محیطی مانند خستگی، آسیب، رطوبت، تغییر دما و…

* ارتقا مقاومت، عمر مناسب، بهبود و تقویت سازی سازه‌ها و تأسیسات و اجزا با استفاده از اف آر پی frp

* مقاوم سازی عرشه پل با استفاده از الیاف GFRP


دلایل نیاز به مقاوم سازی دیوار بتنی با الیاف FRP چیست؟

خطای مهندسان در هنگام طراحی نقشه‌ها، پیاده نادرست نقشه، دست‌کاری کردن و تغییر دادن کاربرد سازه‌ها، بارگذاری بارها بر روی سازه‌ها بیش از اندازه تعیین شده، تخریب شدن به‌صورت شیمیایی بتن و خوردگی فولاد و تغییر دستور آیین‌نامه‌ها از موادی هستند که باعث می‌شوند تا اقدام به مقاوم سازی دیوارهای بتنی با اف آر پی شود.


تقویت خمشی دیوار به‌منظور بالابردن مقاومت خمشی

برای ارتقا سطح کیفیت و مقاومت خمشی دیوارهای بتنی الیاف‌های frp را در راستای ارتفاع دیوار، همسان با آرماتورهای طولی بر روی آن به‌صورت صاف و ایستاده در کناره‌های دیوار متصل می‌شود. دقت داشته باشید نیاز است که در آخر آن به‌گونه‌ای بسیار مناسب در پایه‌ی دیوار کنترل شود تا در نتیجه نیروهایی که در داخل این صفحات هست به تکیه‌گاه پای دیوار انتقال شود. برای اینکه بتوان انتهای صفحات خمشی را کنترل کرد می‌توان از یک مقطع نبشی از جنس فولاد در کنار تکیه‌گاه دیوار که روی آن پیچ می‌شود استفاده کرد.

تقویت برشی دیوار به‌منظور بالابردن مقاومت برشی

پوششی که با استفاده از الیاف اف آر پی هست قابلیت این را دارد که در مجاورت بتن و آرماتور دیوارها، مقاومت برشی دیوارها را افزایش دهد. ورق‌های پلیمری اف آر پی FRP را در جهت طول دیوار در موازات با آرماتورهای عرضی به حالت افقی در دو طرف دیوار متصل می‌شود. همچنین بعد از ایجاد ترک برشی، کرنش الیاف اف آر پی ارتقا یافته است و قابلیت جذب نیروها را دارد. به همین سبب این اتفاق باعث ارتقا مقاومت تسلیم و مقاومت آخری و حالت‌پذیری دیوار می‌شود.

بهترین نحوه چسباندن ورقه‌ای اف ار پی FRP برای افزایش عملکرد سازه چگونه است؟

کاربران گرامی همان‌طور که می‌دانید برای مقام سازی سازه‌ها با استفاده از الیاف اف آر پی  از الگوهای مختلفی استفاده می‌شود. لازم به ذکر است این الگوها می‌توانند به حالت نوارهای افقی، قائم، شبکه‌ای و قطری باشند. بر طبق اطلاعات به‌دست‌آمده در میان الگوهای متفاوت چسباندن الیاف FRP به سطح دیوار پیکربندی قطری عملکرد بهتری در مقایسه با دیگر پیکربندی‌ها دارد.


عکس نحوه مقاوم سازی دیوار بتنی با FRP


اجرای مقاوم سازی دیوار بتنی با FRP

متقاضیان عزیز برای اینکه بتوانید به بهترین روش سازه‌های خود را مقاوم سازی کنید باید با تیم‌های حرفه‌ای که کارشان اجرای مقاوم سازی سازه‌ها با اف آر پی است همکاری کنید. مجموعه تیک سازه تیمی بسیار حرفه ای در راستای مقاوم سازی سازه‌ها تشکیل داده که در کمترین زمان با بهترین روش سازه‌های شمارا مقاوم سازی کنند. همچنین برای خرید الیفا کامپوزیتی FRP می‌توانید به فروشگاه اینترنتی تیک سازه مراجعه کنید.

این مجموعه دارای انواع الیاف اف آر پی بوده که با نازل‌ترین قیمت می‌توانید محصول مورد نظرتان را خریداری کنید. برای دسترسی به سایت تیک سازه ابتدا دسکتاپ و موبایلتان را به وای‌فای متصل کنید. سپس با واردکردن سایت تک سازه در یکی از مرورگرها می‌توانید وارد سایت تیک سازه شوید و در کمترین زمان محصول مورد نظرتان را ثبت سفارش کنید.


نمایندگی مقاوم سازی دیوار بتنی با FRP

در حال حاضر تیک سازه در شهرهای مختلف ایران ازجمله: تهران ، کرج ، مشهد ، اصفهان ، کیش ، قشم ، بندرعباس ، تبریز ، ارومیه ، مازندران ، گیلان ، رشت ، ساری ، آمل ، آستارا ، شیراز ، چهار‌محال‌وبختیاری ، عسلویه ، شمال ، کرمانشاه ، یزد ، قم ، همدان ، زاهدان ، بوشهر ، زنجان ، بروجن ، قزوین ، خرم‌آباد ، بیرجند ، سمنان ، کرمان ، اردبیل ، بجنورد ، گرگان ، خارک ، اهواز ، چابهار ، سنندج ، اراک ، ایلام ، یاسوج و… نمایندگی مقاوم سازی دیوار بتنی با FRP را دارد.


قیمت مقاوم سازی دیوار بتنی با FRP

کاربران گرامی همان‌طور که می‌دانید قیمت تمامی محصولات موجود در بازار بسته به نرخ ارز و دلار بوده و نمی‌توان قیمت ثابتی برای آنها در نظر گرفت. به همین خاطر فروشگاه اینترنتی تیک سازه از درج کردن قیمت در سایت خود معذور است. سایت تیک سازه باعرضه کردن انواع محصولات با کمترین قیمت رضایت مخاطبان خود را جلب کرده است. به همین خاطر با خرید از بازرگانی تیک سازه می‌توانید از محصولات با نازل‌ترین قیمت و مرغوب‌ترین کیفیت خریداری کنید. قیمت عملیات مقاوم سازی با الیاف FRP به موارد زیر بستگی دارد:

1. سختی کار

2. نوع الیاف اف آر پی استفاده شده

3. اندازه الیاف به کار برده شده

4. نیروی انسانی

5. ابعاد سطح مقاوم سازی شده

کاربران گرامی برای دریافت قیمت به‌روز اجرای مقاوم سازی دیوار بتنی با frp با مجموعه ما از طریق راه‌های زیر در ارتباط باشید:وب‌سایت: tiksaze.com ایمیل: [email protected]

کارشناس فروش 1: 09202752100 | کارشناس فروش 2: 09204405400

نوشته های مشابه

یک دیدگاه

  1. بازتاب: اجرای FRP در اراک با الیاف frp اورجینال و اجرای مهندسان مجرب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا