تجربه خریدی امن با تیک‌سازه

رفتن به فروشگاه
خدمات اف آر پی FRP

پروفیل فایبرگلاس چیست؟

پروفیل فایبرگلاس چیست؟

به‌نوعی کامپوزیت پروفیل فایبرگلاس می‌گویند. کامپوزیت‌ها به دو بخش زمینه و تقویت‌کننده تقسیم می‌شود که ابعاد مختلف فایبرگلاس را تشکیل می‌دهد. تقویت‌کننده کامپوزیت در مدل‌های متفاوتی مانند شیشه، کربن، بازالت و آرامید به وجود می‌آید.

کامپوزیت‌های تقویت شده فایبرگلاس به دلیل قیمت مناسب و سبک‌وزن بودنشان بسیار کاربرد پسند شده‌اند و در صنایع مختلفی می‌توان از آنها استفاده کرد. این محصول در صنعت ساختمان‌سازی کاربرد بسیاری دارد. همچنین به دلیل مقاومت بالا و تقویت سازی بی‌نظیر برای مقاوم‌سازی چهارچوبه ساختمان‌ها بکار می‌رود.

کامپوزیت‌های فایبرگلاس در مدل‌های مختلفی مانند: میلگرد، ورقه، تسمه، گریتینگ و… تولید و مورد مصرف قرار می‌گیرد. در عملیات مقاوم‌سازی ساختمان‌ها از فایبرگلاس به‌صورت میلگرد، پروفیل، تسمه و گریتینگ استفاده می‌شود.

پروفیل‌های اف آر پی از ترکیبات رزین پلی‌استر تولید می‌شود. رزین‌های پلی‌استر شامل الیاف‌ اف آر پی شیشه، الیاف اف آر پی کربن و الیاف اف آر پی آرامید است. از این الیاف‌ها به‌عنوان جایگزین پروفیل‌های فولادی در مکان‌هایی که خوردگی زیاد یا مغناطیس قوی وجود دارد استفاده می‌شود.

پروفیل فایبرگلاس از قابلیت‌های بسیاری از جمله وزن کم، استحکام بالا، مقاوم در برابر خوردگی، عدم رسانایی الکتریکی و… برخوردار است. به همین سبب در تأسیسات دریایی، صنعت برق و صنایع مختلف کاربرد دارد. لازم به ذکر است قیمت پروفیل‌های آهنی نسبت به پروفیل‌های فایبرگلاس مقرون‌به‌صرفه‌تر است اما از نظری دیگر کاربرد پروفیل‌های فایبرگلاس خیلی بیشتر از آهنی است.

لازم به ذکر است که فرایند تولید فایبرگلاس باید در شرایطی امن و استاندارد محیا شود. به دلیل آنکه در هنگام پخت رزین، بخار های سمی استایرن از آن خارج شده و به همین دلیل برای دستگاه تنفسی بسیار خطرناک است. اگر این ماده در غلظت خاصی تولید شود، ممکن است اتفاقاتی ناگوار و جبران ناپذیر اعم از انفجار و… پیش‌آید. برای اینکه بتوانید با این مکاده آشنایی کامل داشته باشید و دقیق تر تصیم بگیرید بهتر است با مزایا و معایب این محصول آشنا شوید.

برای دریافت قیمت به‌روز پروفیل فایبرگلاس با شماره روبرو تماس حاصل فرمایید: وب‌سایت: tiksaze.com ایمیل: [email protected]

کارشناس فروش 1: 09202752100 | کارشناس فروش 2: 09204405400


فایبرگلاس چیست؟

به ترکیبی از دو نوع مواد نفتی و پشم‌شیشه فایبرگلاس گفته می‌شود. تولیدکنندگان ماده فایبرگلاس سعی داشته‌اند که جایگزین مناسبی برای فولاد در صنایع متفاوت خصوصاً صنعت ساختمان تولید کنند. این محصول از مزایای بسیاری از جمله سبک بودن، استحکام بالا و… برخوردار است.

فایبرگلاس به نسبت دوام و مقاومت بالایی که دارد از قیمت پایینی برخوردار است. همچنین ماده فایبرگلاس ضدزنگ و خوردگی است که به همین دلیل بسیار کاربرپسند شده و صنعتگران در مواردی که تغییرات شیمیایی زیاد است از آن استفاده می‌کنند. فایبرگلاس به دلیل تنوع در رنگ قابلیت انتخاب را برای کاربران ایجاد می‌کند.


کاربرد پروفیل فایبرگلاس در ساختمان

همان‌طور که می‌دانید قطعات برای ساختمان‌سازی سنگین بوده به همین خاطر مقاومت سازه‌های فیزیکی اهمیت بسیاری دارد. همچنین هزینه‌های مقاوم‌سازی در اولویت قرار دارد. علاوه بر مواردی که در فوق گفته شد، استحکام مواد شیمیایی هم بسیار اهمیت دارد.  به همین خاطر با درنظرگرفتن تمام موارد باعث شده تا فایبرگلاس در امور مقاوم‌سازی ساختمان کاربرد بسیاری داشته باشد.

صفحه‌های فایبرگلاس به دلیل ظاهر زیبا و با کیفیتی که دارند از آنها به‌عنوان جایگزین آهن برای دکور و سازه‌های ظاهری شهر استفاده می‌کنند. در مجسمه‌های شهر فایبرگلاس کاربرد بسیاری دارد. مصالح فلزی فایبرگلاس کاربرد بسیاری از جمله استفاده در پارکینگ‌ ساختمان‌ها، نیمکت اکثر پارک‌ها، دکوراسیون داخلی و… دارد.

فایبرگلاس در ویترین مغازه‌ها کاربرد متفاوتی دارد. همچنین این محصول بسیار موردتوجه هنرمندان و معماران قرار گرفته است. مطلب گفته شده نشان‌دهنده این است که استحکام فایبرگلاس در دو فاکتور فیزیکی و شیمیایی از نظر بصری هم موردتوجه قرار گرفته است.

فایبرگلاس در برابر حرارت و رطوبت بسیار مقاوم است. به همین خاطر از آن در سونا، جکوزی، استخر، سینک ظرف‌شویی، دستشویی و مکان‌هایی که در معرض حرارت و بخار قرار دارند استفاده می‌شود.

جهت دریافت اطلاعات مقاوم سازی مخازن فایبرگلاس با FRP کلیک کنید.


کاربرد پروفیل فایبرگلاس FRP

* قابلیت استفاده جهت تولید روکش کانال، نرده‌های محافظ و سکوهای مرتفع جهت دسترسی به مخازن

* قابل‌استفاده برای تولید محوطه‌سازی، فنس حفاظتی، سازه‌های مختلف در عرصه صنعت و…

* تولید اسکله نقاله و محافظ‌های صنعتی

* قابلیت ساخت پل و سکوهای دسترسی

* قابل‌استفاده جهت ساخت گاردریل، تیر چراغ راهنما در مسیر جاده‌ها و علائم راهنمایی رانندگی

* جهت تولید قطعات کشتی، قطعات و سازه‌های اسکله استفاده می‌شود.

* قابلیت تولید پل‌های عابر پیاده، انواع تیرهای روشنایی و مبلمان‌های شهری


مزایا و معایب سازه‌های فایبرگلاس

مزایای پروفیل فایبرگلاس معایب پروفیل فایبرگلاس
مقاومت در برابر خوردگی، استحکام، مقاومت و خمش بالابه‌زودی کدر می‌شود
عدم تداخل در امواج رادیوییپس از گذشت مدتی پوسته‌پوسته می‌شود.
از مقاومت بالایی در برابر بارگذاری استاتیک برخوردار است.ممکن است طی گذشت زمان الیاف از سطح فایبرگلاس جدا شده و بریزد.
حمل نقل آسان به دلیل وزن سبک و دوام بالا در بتنفایبرگلاس از نظر زیست‌محیطی مشکل دارد.
مقاومت بالا در برابر اشعه فرابنفش هنگام بارش باران صدای بسیار آزاردهنده‌ای دارد.
متناسب در مقابل محیط‌های مرطوبدر هنگام وزش باد شدید به دلیل سبک بودن تکان می‌خورد و امکان سایش آن است.
عدم رسانایی الکتریکی بسیار ظریف و شکننده است. (طی گزارش‌هایی عنوان شده که مانند چوبی نازک و خشک است که به‌آسانی شکسته می‌شود)

میلگرد فایبرگلاس

میلگرد فایبرگلاس نسب به دیگر مدل‌های فایبرگلاس قدمت بیشتری دارد. جالب است بدانید بیش از 50 سال است از میلگرد فایبرگلاس در صنایع مختلف استفاده می‌شود. میلگردهای فایبرگلاس در ابعاد مختلف تولید شده و در بازار عرضه می‌شد.

کاربرانی که به میلگرد فایبرگلاس نیاز دارند آن را در اندازه‌های 4 تا 22 میلی‌متری می‌توانند خریداری کنند. اما اگر نیاز به ابعاد بیشتر و سفارشی دارید می‌توانید تا 32 میلی‌متر از آن استفاده کنید.

در اغلب اوقات از میلگرد فایبرگلاس جهت مکمل بتن در مقاوم‌سازی و تقویت ساختمان‌ها استفاده می‌شود. این محصول کاربرد بسیاری در مقاوم‌سازی فرودگاه‌ها و انواع سازه‌های بتنی دارد.

دوام و طول عمر بهره‌وری از میلگرد بر اساس موارد مختلفی از جمله کاربرد، متریال‌های بکار گرفته شده و… بستگی دارد تا اپراتور به طور دقیق به کاربر اطلاع دهد تا به چه میلگردی با چه ابعادی نیاز است. همچنین قیمت میلگرد یکی دیگر از عوامل مهم در انتخاب آن است.

کلیک کنید و این مطلب را هم ببینید:
مقاوم سازی سیلو با FRP
ویژگی‌های بارز میلگرد فایبرگلاس که اپراتور را جذب خود می‌کند:

– وزن سبک

–  طول عمر بالا

– مقاوم بودن در برابر زنگ‌زدگی

– مقاومت بالا در برابر حرارت و خوردگی

– افزایش مقاومت و استحکام ساختمان‌ها در برابر بتن


 


گریتینگ فایبرگلاس:

شبکه ای از تسمه‌های رابط و باربر که جنس آنها از فولاد است را گریتینک می‌گویند. این تسمه‌ها کاربردهای بسیاری از جمله کفپوش‌ها، پله اماکن تولیدی و… دارد. گریتینگ فایبرگلاس از مقاومت بسیار بالایی برخوردار است. همچنین این نوع گریتینگ بر خلاف گریتینگ های دیگر جهت مقاومت در برابر خوردگی نیاز به گالوانیزه شدن ندارد.

گریتینگ فایبرگلاس از نظر ظاهری طراحی زیبایی داشته و در انواع رنگ و طرح های مختلفی تولید می‌شود. رنگ زرد و قرمز گریتینگ فایبرگلاس در صنعت نفت و گاز قابل استفاده هستند اما رنگ سبز و طوسی آن در صنایع ساختمان سازی و دکوراسیون شهر بکار می‌رود.

کامپوزیت‌های فایبرگلاس درواقع همان پلیمرهای تقویت شده‌ای هستند که با فیبر ترکیب شده و احتمال دارد این محصول با عنوان گریتینگ در بازار شناخته شده باشد. گریتینگ فایبرگلاس در برابر حرارت و گرما مقاوم بوده و از استحکام بالایی برخوردار است. همچنین از نظر اقتصادی مقرون‌به‌صرفه بوده و در مقایسه با گریتینگ‌هایی که نیاز به گالوانیزه دارند بسیار باکیفیت‌تر و ظاهری زیباتر دارند.


معرفی الیاف‌های FRP

الیاف اف آر پی فیبرهای پلیمری تقویت شده‌ای هستند که از دو بخش اصلی فیبر و یا الیاف تقویت شده ساخته شده است که به‌وسیله یک ماتریس رزین از جنس اپوکسی پلیمر محاصره شده است. رزین در ساختار کامپوزیتی نقش بسیار مهمی دارد که در ادامه به آن می‌پردازیم:

* تحمل نیرو

* انتقال نیرو به الیاف‌ها

* مقاومت در برابر حرارت

* محافظت از الیاف در برابر صدمات فیزیکی و شیمیایی

برای دریافت PDF نحوه استفاده از FRP کلیک کنید.


کاربرد کامپوزیت‌ها در صنعت برق

تیرهای کامپوزیتی اف آر پی FRP در صنعت برق کاربرد بسیاری دارد. تیرهای frp با یک‌دهم وزن تیرهای بتنی، یک‌سوم تیرهای چوبی و نصف وزن تیرهای فولادی گزینه‌ای بسیار مناسب برای استفاده در شرکت‌های برق‌رسانی است.


ورق فایبرگلاس

ورق‌های فایبرگلاس به نسبت دیگر محصولات فایبرگلاس کاربرد بسیاری در صنعت‌های مختلف دارد. از کاربردهای بی‌نظیر این محصول می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

* نورگیر سازه‌ها و سالن‌های مختلف

* برای سقف گلخانه‌ها جهت نور رسانی به محصولات کشاورزی

* قابل‌استفاده برای پوشش‌دهی سقف و بدنه ساختمان‌ها

ورقه‌های فایبرگلاس قابل شستشو هستند. به دلیل داشتن این ویژگی در بین محصولات دیگر از توجه زیادی برخوردار است. وزن کم این محصول یکی از مزیت‌های بسیار مهم ورق فایبرگلاس است. این محصول علاوه بر وزن سبک مقاومت بسیار بالایی دارد. به همین خاطر سازنده‌های قالب و قطعات صنعت هوایی از فایبرگلاس استفاده می‌کنند. صنعت هوایی از صنایعی است که ایمنی اهمیت بسیار بالایی دارد.

همچنین ممکن است در تولید کشتی و تجهیزات دریایی ورق فایبرگلاس موجود باشد. یکی از بهترین قابلیت‌های ورق فایبرگلاس مقرون‌به‌صرفه بودن آن است. به همین سبب اکثر اپراتوران از این محصول در صنعت‌های مختلف استفاده می‌کنند.

ویژگی و مزایای ورق فایبرگلاس:

– وزن سبک

– استحکام بالا و محکم است.

– قابل شستشو

– دارای خاصیت عایق حرارتی

– خاصیت عایق رطوبتی و الکتریسیته

– شکل ظاهری بسیار مناسب

ورق فایبرگلاس به دلیل داشت وزن بسیار سبک اپراتوران در هنگام نصب آن خسته نشده و به‌راحتی در کمترین زمان می‌توانند آن را نصب کنند. این عامل باعث شده تا هزینه نصب این نوع ورق در ساختمان‌ها و بناها کاهش یابد.


عکس قیمت پروفیل های فایبرگلاس


ویژگی تیر برق‌های کامپوزیتی FRP

– افزایش طول عمر

– مقاومت در برابر خوردگی

– کاهش افت توان خط

– نارسانا بودن الکتریکی


مقایسه تیرهای فایبرگلاس و فلز در صنعت برق

ویژگی‌ها تیرهای FRPتیرهای فولادی
حمل‌ونقل به دلیل داشتن وزن سبک بسیار آسان است.به دلیل داشتن وزن بالا در هنگام تخلیه نیاز به نیروی انسانی بالایی است.
عایق‌کاری (محکم‌کاری)نارسایی و عایق پذیری بالا رسانا و در هنگام اتصال باعث بروز خطرات می‌شود.
تعمیر و نگهداری عدم نیاز به نگهداری بعد از مدتی بهره‌وری نیاز به پوشش دارد.
دوام و عمر مفید 34 الی 4510 الی 20
مقاومت در برابر خوردگی در برابر باران، هوای آلوده، اسید و... مقاومت شیمیایی بسیار بالایی دارد.در برابر حملات شیمیایی، آلودگی هوا، آب باران و... آسیب‌پذیر است.
زنگ‌زدگی به‌هیچ‌عنوان زنگ نمی‌زند.پس از مدتی استفاده و حتی در صورت وجود روکش زنگ می‌زند.
جذب حرارت به‌هیچ‌عنوان درجه حرارت تیرها بیشتر از درجه حرارت محیط نمی‌شود.حرارت را از خورشید جذب کرده و سریع درجه حرارت تیرها افزایش پیدا می‌کند.
نصب در هنگام نصب نیاز به یک الی دونیروی انسانی نیاز دارد.در هنگام نصب نیاز به جرثقیل و تعدادی نیروی انسانی دارد.

معرفی خواص انواع الیاف FRP

الیاف پلیمری شیشه:

– مقرون‌به‌صرفه                                                          – حساس بودن در مقابل سایش

– عایق مناسب                                                           – در دمای بالای 800 درجه سانتی‌گراد نرم می‌شود.

– مقاومت کششی متناسب                                           – خاصیت قلیایی پایین

الیاف پلیمری کربن:

– ضریب انبساط حرارتی کم و هزینه زیاد                          – مقاومت در محیط‌های شیمیایی

– مقاومت بالا در دمای بالا تا 1900 درجه سانتی‌گراد           – مقاوم در برابر خوردگی و خستگی

– قابلیت جهت‌دهی الکتریکی- رفتار الاستیک خطی             – مقاوم در برابر سختی و کشش بالا

الیاف پلیمری آرامید:

– مقاومت کششی بسیار بالا

– مقاوم در برابر حرارت و جرقه

کلیک کنید و این مطلب را هم ببینید:
اجرای FRP در بوشهر

– مقاومت بالا در برابر خستگی

– مقاومت در برابر اشعه‌های ماورا بنفش

– قابلیت جذب انرژی در هنگام شکست

جهت خرید الیاف اف آر پی شیشه کلیک کنید.


پروفیل‌های کامپوزیتی FRP

ساختمان‌سازان در مقایسه با دیگر عموم مردم بیشتر از مواد مرکب و یا کامپوزیت استفاده می‌کنند. پروفیل‌های کامپوزیتی از قابلیت‌های بسیاری برخوردار است. همچنین کاربردهای زیادی برای احداث سازه‌های ساحلی و بناهای مستقر شده در محیط‌های اقلیمی دارد. در حال حاضر پروفیل‌های کامپوزیتی نیازهایی که در صنعت ساختمان‌سازی به وجود می‌آید را تأمین کند.

اما با پیشرفت تکنولوژی، پروفیل‌های کامپوزیتی می‌تواند در زمینه‌های دیگر مانند ساخت وسایل ورزشی، قطعات خودروسازی و… را تأمین می‌کند. کشور ایران در صنایع مختلفی از کامپوزیت در قالب‌های پروفیل کامپوزیتی استفاده می‌کند که اکثر مناطق ایران معمولاً مرطوب است. به همین خاطر از سازه‌‌هایی که در مناطق مرطوب قرار دارند و در معرض خطر خوردگی هستند از کامپوزیت‌ها استفاده می‌کنند. با کامپوزیت حدوداً می‌توان از خوردگی سازه‌ها جلوگیری کرد.


عوامل مؤثر بر خواص کامپوزیت

همان‌طور که می‌دانید اجزای تشکیل‌دهنده کامپوزیت از نظر ظاهر، ترکیب شیمیایی، ویژگی و خواص با یکدیگر متفاوت هستند. مزیت و خواص هر یک از اجزای تشکیل‌دهنده کامپوزیت به‌تنهایی برتری دارد. ویژگی‌های کامپوزیت به عوامل زیر بستگی دارد:

– خصوصیات مکانیکی ماتریس

– خصوصیات مکانیکی الیاف

– حجم اندازه الیاف

– جهت‌گیری و اندازه طول الیاف‌ها

– کیفیت در برقراری اتصال و الیاف رزین


عکس خرید پروفیل های فایبرگلاس


فرایند تولید پروفیل‌های کامپوزیتی

برای ساخت پروفیل‌های کامپوزیتی یکی از روش‌هایی که استفاده بسیاری دارد (پالتروژن) نام دارد. با استفاده از روش پالتروژن می‌توان پروفیل‌هایی با طول بلند و بدون تغییر در ویژگی‌های مکانیکی تولید کرد. تیم تولیدکننده مقاطع FRP از سال 1950 شروع به ساخت این قطعات کرده است.

1. برای استفاده از این روش ابتدا باید قرقره‌های الیاف را برای تولید در مکانی مناسب نصب کنید.

2.پس از آن بادقت الیاف‌ها را برش داده و با استفاده از کشش به داخل سیستم کشیده می‌شود.

3. حال در محله‌ای قرار دارید که باید الیاف را با رزین ترکیب کنید. به همین خاطر باید در طی یک مراحل گرمادهی کیورینگ الیاف را با رزین اپوکسی آغشته کنید.

4. سپس طی انجام‌دادن مراحل فوق امکان برش دادن محصول در قطعات مختلف وجود دارد.

به نکات زیر توجه کنید:

– جالب است بدانید مراحل تولید پروفیل کامپوزیتی مشابه فرایند تولید اکستروژن پلاستیک‌ها و تولید پروفیل پلاستیکی است.

– شاخص‌ترین مزیت استفاده از روش پالتروژن، چندمنظوره بودن و کاربردهای متفاوت آن در صنایع مختلف است.

– با تغییر دادن قالب دستگاه‌ها می‌توان علاوه بر پروفیل محصولات دیگری تولید کرد. این محصولات عبارت‌اند از: تسمه‌های ماشین نساجی، محافظ اتوبان‌ها، چهارچوب پنجره‌ها، درهای مختلف، ریل‌ها و…

– محصولاتی که با روش پالتروژنی تولید می‌شوند سرعت بالایی داشته و عمر و دوام بسیار زیادی دارد.


مقایسه پروفیل‌های فایبرگلاس نسبت به پروفیل‌های فولادی

پروفیل‌های فایبرگلاسپروفیل‌های فولادی
مقامت در برابر خوردگی و عایق بودن طول عمر مناسب
تنوع در رنگ و عایق بودن مقاومت مکانیکی ضربه‌ای بالا
دوام و مقاومت بالا دارای مقاومت کششی بالا
حمل و نصب بسیار آسان دوام بالا
سازگاری با محیط‌های بهداشتی، دارویی و غذایینفوذناپذیری مغناطیسی
عدم نیاز به نگهداری و تعمیر در مدت‌زمان طولانی وزن سبک

استانداردهای FRP

کاربران گرامی در نظر داشته باشید اطلاعات کوچکی در زمینه پالتروژن و اشکال FRP در استانداردهای امریکایی هست. به دلیل کمبود استانداردهای موردنیاز  و نبود اطمینان لازم، پروفیل‌های پالتروژنی FRP کاربرد چندانی در صنعت عمران و مهندسی ندارد.


نتیجه‌گیری:

اکثر سازه‌ها در محیط و شرایطی قرار دارند که در معرض خطر و خوردگی از سمت محصولات فولادی هستند. به همین خاطر پیشنهاد ما به شما این است که از فولادهای ضدزنگ استفاده کنید. اما بهتر است بدانید فولادهای ضدزنگ در تناژهای بالا هزینه زیادی را متحمل می‌شوند. به همین خاطر از پروفیل فایبرگلاس کامپوزیتی در صنعت ساخت‌وساز جایگزین فولاد ضدزنگ استفاده می‌شود.

استفاده از پروفیل فایبرگلاس در صنایع مختلف بسیار گسترده شده است.پروفیل‌های فایبرگلاس در مقایسه با پروفیل‌های فولاد و آهن از کاربرد و مزیت‌های بسیاری برخوردار است. همچنین از این محصول در ساخت قطعات خودرویی، مقاوم‌سازی مخازن، استفاده برای سقف و دیواره‌های گلخانه و… استفاده می‌شود.


خرید پروفیل فایبرگلاس

متقاضیان عزیز برای خرید پروفیل فایبرگلاس باید به مراکز معتبر و فروشگاه‌های باسابقه مراجعه کنید. فروشگاه اینترنتی تیک سازه واردکننده و عرضه‌کننده انواع ابزارآلات و محصولات ساختمانی است. برای خرید از این مجموعه می‌توانید از روش‌های مختلف اقدام کنید که بهترین راه ثبت سفارش از طریق سایت است.

برای دسترسی به سایت ابتدا دسکتاپ و موبایل (اندروید یا ای او اس) خود را به وای‌فای متصل کنید. سپس آدرس اینترنتی زیر را در یکی از مرورگرها سرچ کرده و وارد سایت تیک سازه شوید و سفارش مورد نظرتان را ثبت کنید.


نمایندگی پروفیل فایبرگلاس

در حال حاضر تیک سازه در شهرهای مختلف ایران ازجمله: تهران ، کرج ، مشهد ، اصفهان ، کیش ، قشم ، بندرعباس ، تبریز ، ارومیه ، مازندران ، گیلان ، رشت ، ساری ، آمل ، آستارا ، شیراز ، چهار‌محال‌وبختیاری ، عسلویه ، شمال ، کرمانشاه ، یزد ، قم ، همدان ، زاهدان ، بوشهر ، زنجان ، بروجن ، قزوین ، خرم‌آباد ، بیرجند ، سمنان ، کرمان ، اردبیل ، بجنورد ، گرگان ، خارک ، اهواز ، چابهار ، سنندج ، اراک ، ایلام ، یاسوج و… نمایندگی پروفیل فایبرگلاس را دارد؛ همچنین به‌عنوان واردکننده‌ی تخصصی محصولات برندهای مطرح جهانی، مراکز فروش فعال در سراسر کشور دارد.


قیمت پروفیل فایبرگلاس

کاربران گرامی همان‌طور که می‌دانید قیمت محصولات وابسته به نرخ ارز و دلار است. باتوجه‌به نوسانات ارز در بازار قیمت اکثر کالا‌ها متغیر بوده و نمی‌توان قیمت ثابتی برای آن‌ها در نظر گرفت. همچنین اجرای انواع پروژه‌ها بسته به حجم استفاده شده از کالا، سختی کار، نیروی انسانی، اندازه بنا و… است. به همین خاطر شما عزیزان می‌توانید برای دریافت قیمت به‌روز کالاها با فروشگاه اینترنتی تیک سازه در ارتباط باشید.

کاربران گرامی برای دریافت قیمت به‌روز پروفیل فایبرگلاس با مجموعه ما از طریق راه‌های زیر در ارتباط باشید:وب‌سایت: tiksaze.com ایمیل: [email protected]

کارشناس فروش 1: 09202752100 | کارشناس فروش 2: 09204405400

نوشته های مشابه

یک دیدگاه

  1. بازتاب: آیین نامه مقاوم سازی با FRP

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا